Träningen...

Igår morse när vi vaknade skulle vi ta oss till träningen och då var det så mycket andra saker som skulle göras att vi blev lite sen, väl i bilen och halvvägs in till gymmet visade det sig att vi glömt ett viktigt papper inför dagen och därför var vi tvungna att vända och det blev helt enkelt inte någon träning igår.

Vi gjorde ett nytt försök i morse och idag var vi lite mer förberedda och hade planerat allting. när vi just skulle åka kom jag på att vi kanske skulle kolla så att det inte var idag som de öppnade klockan 10 - så upp och ut på internet och jo visst var det på tisdagar som de öppnade klockan 10 - vilket innebar att det bara vara att hoppa in i duschen hemma istället och bege sig til jobbet utan träning idag också...

Får se om det kanske blir ett nytt försök imorgon!

Lotta

Helt åt skogen...

Ja, det har inte gått bra alls och idag känner jag mig som en uppblåst kossa eller nåt i den stilen. Jag är som en balong och antagligen beror det på mina matvanor som inte har varit de allra bästa den senaste tiden. idag är det viktväktarna men jag vågar inte ta mig dit faktistk. Jag har lovat mig själv och sambon också för den delen att vi ska träna minst 3 gånger denna vecka och jag hoppas att det kommer att bli sanning.

Vi tänker göra det på morgonen så att det verkligen blir av - då har vi inte någontnig annat att skylla på...ha

Hungrig!

Ja, antagligen är det så att jag inte äter tillräckligt för idag har jag varit konstant hungrig måste jag säga. Det känns som om jag går omkring med ett väldigt sug hela tiden. Försöker döva detta genom att dricka mycket vatten samt att också stoppa i mig frukt som inte kostar en massa points - men lyckas inte så bra.

Hela jag känner att det suger i kroppen på något vis. Men jag hoppas att det kommer att bli bättre.

Går inget vidare..

Jahaja.. tänkte att jag skulle fixa till det lite mer denna veckan men så strulade det lite här hemma och då har jag bara haft det i huvudet hela tiden. Det känns som om det alltid är någotning. Varför skulle man inte kunna få ta det lite lugnt... jag pallar inte mer faktiskt... men på måndag måste jag helt enkelt ta mig till viktväktarna och få min dom ordentligt!

Nu ska jag istället bara gå och lägga mig!

Lotta

Nytt utseende

Det är inte bara jag som längtar efter ett nytt utseende utan min blogg kände sig också lite nere och tråkigt. Så nu är det så att allt gammalt är borta och jag har gjort något nytt - ett steg i rätt riktning.


RSS 2.0